Vježbe za trudnice

2014-09-10 trudnicke vjezbe

Za sve buduće majke i one koje to planiraju postati

Trudnoća je razdoblje izrazitih anatomskih i fizioloških promjena. Te promjene utječu na mišićno-koštani sustav, kardiovaskularni i respiratorni sustav, kako tijekom aktivnosti, tako i u mirovanju. Sama trudnoća i porod iziskuju potrebu za vježbanjem, kretanjem i očuvanjem pravilnog držanja.

Naučite kako se pravilno držati, kretati i snalaziti u svakodnevnim situacijama, naučite vježbati i kako očuvati vlastito zdravlje i zdravlje vašeg djeteta.

Vježbom u trudnoći preveniramo i držimo pod kontrolom komplikacije koje mogu nastati u trudnoći kod majke i djeteta, poput prirasta težine i bolnih stanja mišićno – koštanog sustava. Umanjite glavobolju, bol u zglobovima i kralježnici i jednostavno se osjećajte bolje i činite najbolje za svoje dijete. 

Trudnoća je razdoblje kada se žena treba bolje brinuti za svoje zdravlje te vježbanje koje može biti kao obrazac ponašanja koji će trajno usvojiti i prakticirati u budućnosti.

Edukaciju i rekreaciju  provodi licencirana fizioterapeutkinja sa dodatno završenim tečajem za vođenje tjelesne aktivnosti u trudnoći.

Veselimo se Vašem dolasku te sretnom završetku najljepšeg  perioda u životu žene i početku novog života!

Održavanje vježbi

Upisi traju do 1. listopada 2014, a vježbe će biti održavane jednom tjedno - srijeda u 18:00 po cijeno od 140,00 kn mjesečno.

Radno vrijeme

Radnim danom 8:00 - 23:00 | Subotom 9:00 - 21:00 | Nedjeljom 10:00 - 20:00

Ove stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem internetskom pregledniku. Nastavkom pregleda stranica smatra se da ste suglasni sa uporabom kolačića.

Copyright © 2012-2014 T.D. Squash d.o.o.. Sva prava pridržana.